Regnbågskakor

När barnen hade sitt kalas förra året blev det regnbågstema och här kan du läsa om lite tips och även recept på det vi hade på kalaset. För ett tag sen önskade barnen regnbågskakor och jag testade att färga smeten i detta recept. Det fungerade helt utmärkt och kakorna blev så fina. Jag gjorde smeten enligt receptet och delade sedan i fyra skålar. Färgade varje skål i en färg och lade sedan ut på ett ark plastfolie. Jag rullade ihop folien, klippte upp en bit i änden och stoppade ner i en spritspåse med tyll. Sedan var det bara att spritsa fina regnbågar och grädda. Ett tips är att göra dubbelt recept av smeten för då får man fler fina och goda kakor och det är lite enklare att färga.

Superenkelt men också väldigt effektfullt och det gjorde succé hos barnen!

/Josefine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *