Tävling! Vinn Sweet Christmas av Leila Lindholm!

Vill du bli vinnare av den nya mysiga boken Sweet Christmas av Leila Lindholm? Massa recept på godis och bakverk och fantastiska bilder, vad mer kan behövas nu när det faktiskt är dags att börja längta efter julen och allt vad den innebär! 

För att tävla:

Tipsa i en kommentar till det här inlägget vilket julgodis som är din absoluta favorit samt följ tävlingsreglerna inne hos @tildapettersson86 på Instagram, så är du med och tävlar! Tävlingen pågår fram till tisdag kväll och presenteras här på bloggen dagen efter! Lycka till! 


/ Matilda, Josefine, Amanda 

28 kommentarer

 1. Jag älskar att göra julgodis och har många favoriter. Varje år blir det ungefär 7-8 olika sorter och så försöker jag alltid att göra några nya. Så förra året gjorde jag en citronkola som blev väldigt frisk & fräsch i smaken. Så den kommer vara given i oxå.

 2. Mitt favorit julgodis är helt klart kanderade mandlar! Brukar ibland tillsätta lite flingsalt. Det blir en himmelsk brytning mot sötman!
  Mvh Louise

 3. Mitt absoluta favorit julgodis är helt klart hemmagjord chokladfudge. Den går att variera i en oändlighet med olika smaker från samma bas. Tillsätta lite apelsin, hackade mariannekarameller eller polkagrisar tex. Så gott!!!

 4. Finns många favoriter men måste jag välja enbart en så är det rocky road som hamnar överst på listan ??

 5. Det finns verkligen SÅ mycket härligt julgodis, men mitt största måste när det vankas julbak är Mozartkulor! ❄?

 6. Bästa julgodiset som jag vara M Å S T E ha är Bountybollar. Himmelskt goda och i år ska jag prova att göra dem lite mer lchf vänliga

  //Teres

 7. Rockneby road är helt klart det bästa julgodiset ? fudge i alla dess sorter är inte dumt det heller ?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *