Busenkla chips/kakor

Här kommer ett busenkelt tips på små chips eller kakor som passar utmärkt till glöggen, kaffet eller drinken!

Beroende på vad du toppar med och i vilken form du gör går dessa att bjuda på året runt! Just den här gången gjorde jag hösttema i form av löv, ekollon och pumpa men det blir ju lika bra med hjärtan, stjärnor eller något annat juligt om du vill ha till advent t.ex.

Sätt ugnen på 180 grader. Stansa ut figurer från vetetortilla (vanlig eller fullkorn spelar ingen roll), lägg på en plåt med bakplåtspapper och pensla figurerna med lite olja. Sedan kommer vi till smaksättningen. Den här gången gjorde jag med kanelsocker men vill du ha en salt variant funkar det med t.ex örtsalt, vitlökssalt eller lite chili kanske?

Grädda i ca 8-10 min. Servera till glögg, must, drinkar eller till fikat!

/Josefine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *