Vårig sallad

Den här härliga salladen har jag serverat till påsk ett par gånger och den är fräsch och färgglad, perfekt vårsallad! Den är enkel och kräver endast förberedelse utav en ingrediens. Placera ut blandsallad på ett stort fat, jag köper färdiga påsar typ familjemix/festmix. Skala och hyvla (eller kör på mandolin) tunna skivor utav gulbeta. Placera ut över salladen, gör likadant med fetaost/salladsost. Halvera gula och orangea cocktailtomater och strö över salladen, addera också skivad gurka. Avsluta med färsk dill som du bara river i små knippen och till sist lägg över picklad rödlök. Upprepa så du får två lager utav allt i salladen. Så gott! Recept på picklad rödlök (både snabb och vanlig variant) finns här.

/Josefine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *