Kladdkaka

Den här supersnabba kladdkakan kan du piffa till enkelt och får då en utmärkt efterrätt till halloween. Det blir en tunn och seg kaka, mums!

Sätt ugnen på 175 grader. Smält 100 gram smör i en kastrull. Rör i 2 1/2 dl socker och 2 ägg. Blanda ordentligt! Tillsätt sedan 1 dl vetemjöl, 3 msk kakao samt 1 tsk vaniljsocker. Se till att det blir blandat ordentligt och häll sedan i en smörad och bröad springform. Grädda i ugnen i ca 15 min, kakan ska fortfarande vara lite kladdig i mitten. Låt svalna.

Blanda ett par matskedar florsocker med några droppar kallt vatten så att det blir en ganska tjock massa. Spritsa sedan ut ett spindelnätsmönster. En liten spindel tillverkad av godis fick det bli också! Servera med grädde eller glass.

Happy Halloween!

/Josefine

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *