Tre Snabba

När man blir extremt sugen på en dessert eller om man får besök med lite kort varsel kan det vara skönt med något som är enkelt att svänga ihop och som knappt kräver några förberedelser. Här kommer tre snabba tips för goda desserter i glas!

  • Vispa 5 dl vispgrädde lätt och blanda med 1 burk sötad kondenserad mjölk. Varva blandningen med krossade digestivekex, färska hallon och blåbär. Gräddblandningen som blir över häller du i en plastlåda med lock och fryser in, godaste glassen är klar på ett par timmar!
  • Vispa kokosgrädde fluffigt (Garants lila förpackning är kanon! Se till att den varit i kylen innan vispning bara). Varva kokosgrädden med färsk ananas i bitar, rostade kokoschips samt ev krossat havrekex eller liknande. Denna dessert blir enkelt vegetarisk/vegansk om man utesluter kexen eller väljer ett veganskt alternativ på havrekex t.ex. Garants havreflarn.
  • Varva sockerkaka i bitar (köpt eller hemgjord spelar ingen roll) med din favoritsylt, vaniljkräm, vispgrädde samt färska jordgubbar. Denna dessert kallas trifle och är supergod!

IMG_4868Hoppas att ni testar någon av dessa desserter och att det faller er i smaken!

/Josefine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *